Бившият годеник на Арета Франклин - пенсионираният 71-годишен полицай Уили Уилкърсън, настоява

...
Бившият годеник на Арета Франклин - пенсионираният 71-годишен полицай Уили Уилкърсън, настоява
Коментари Харесай

Бившият годеник на Арета Франклин иска дял от наследството й

Бившият годеник на Арета Франклин - пенсионираният 71-годишен служител на реда Уили Уилкърсън, упорства за дял от наследството на великата певица, възлизащо на 60 млн. паунда, оповестява Еxpress.co.uk.

Двамата са дружно, въпреки и импровизирано, повече от 30 години. Запознават се по време на среща на певицата с почитателите й в Детройд през 80-те години на предишния век. 

Искането на Уилкърсън разедини наследниците на Арета Франклин. Двамата по-големи синове Кларънс и Едуард, които са на 63 и 61 години, са съгласни да поделят наследството си с някогашния служител на реда, потвърждавайки, че той в действителност има това право. По-малките им братя обаче - Тед и Кикалф (на 54 и 46), са срещу, тъй като считат, че той е преследвал единствено парите й.  

Макар двойката да отменя годежа си през 2011 година, двамата остават заедно до гибелта на певицата. Франклин е наричала своя обичан " другар вечно ". Той може да направи разграничаване сред даната и създателя, което доста други не умеят ", споделя преди време певицата в изявление.

По разногласието за наследството следва да се произнесе арбитър.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР